Peste 4.700 de solicitări la Ambulanţa Bucureşti în minivacanţa de 1 Mai

Ambulanţa Capitalei a primit peste 4.700 de solicitări în minivacanţa de 1 Mai, aproape 2.700 fiind urgenţe, printre care probleme digestive, sincope şi lipotimii, accidente, convulsii, come alcoolice, dar şi cazuri de înţepături de căpuşe şi tentative de suicid.

80 afișări
Imaginea articolului Peste 4.700 de solicitări la Ambulanţa Bucureşti în minivacanţa de 1 Mai

Peste 4.700 de solicitări la Ambulanţa Bucureşti în minivacanţa de 1 Mai (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat, miercuri, din 27 aprilie şi până în 1 mai au fost înregistrate 4.704 cazuri, dintre care 2.675 urgenţe.

Dintre cazurile urgente, 650 au fost pentru probleme digestive, 414 pentru sincope şi lipotimii, 125 pentru traumatisme cranio-cerebrale, 67 pentru persoane căzute în stradă, 56 pentru come alcoolice, 38 pentru accidente, 37 pentru convulsii şi zece pentru persoane înţepate de insecte, căpuşe, a precizat Alis Grasu.

Totodată, în cele cinci zile a fost solicitată ambulanţa în 21 de cazuri de tentative de suicid, a mai spus Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici