Peste 40 de boli, tratate cu dispozitive pentru terapia electromagnetică premiate cu aur la Geneva

Peste 40 de boli pot fi tratate cu ajutorul terapiei electromagnetice, fără consum de energie şi fără efecte secundare, care utilizează un set de dispozitive, medaliate cu aur la Salonul Internaţional de Inventică de la Geneva 2015 şi la alte competiţii internaţionale.

3093 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de boli, tratate cu dispozitive pentru terapia electromagnetică premiate cu aur la Geneva

Peste 40 de boli, tratate cu dispozitive pentru terapia electromagnetică premiate cu aur la Geneva (Imagine: Shutterstock)

Metoda şi dispozitivele rezonante pasive pentru stimularea electromagnetică de înaltă frecvenţă (EM-CO-PADS) au fost medaliate cu aur la Salonul Internaţional de Inventică de la Geneva, din aprilie 2015, au obţinut Diploma 2015 Europe France Inventeurs a Federaţiei Franceze a Inventatorilor, medalia de aur şi Diploma de Excelenţă la Salonul Internaţional de Inventică – Proinvent 2015 şi Medalia de Argint ARCA a Uniunii Inventatorilor din Croaţia, tot în aprilie 2015, a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Institutului Naţional de Medicină Alternativă şi Complementară, Corneliu Moldovan, unul dintre autorii invenţiei.

EM-CO-PADS (Electromagnetic Choerent Pads) este un set de dispozitive originale destinat stimulării electromagnetice de înaltă frecvenţă a punctelor şi meridianelor de acupunctură şi a altor zone electro-dermice active, fără sursă de energie externă, care se aplică direct la nivelul uneia sau mai multor zone cutanate, în scopul obţinerii unei stimulări directe (electro-magnetice) sau indirecte (termice, electrice sau de câmp electromagnetic) a punctului sau a zonei cutanate active.

Dispozitivele EM-CO-PADS se comportă ca un sistem de antene de recepţie şi de emisie electromagnetică şi ca un amplificator sau inhibitor al fenomenelor de câmp proprii structurilor funcţionale electrodermale active, printre care şi a punctelor de acupunctură, permiţând astfel obţinerea unor efecte de tonifiere (stimulare) sau de dispersie (sedare), specifice acupuncturii convenţionale sau stimuloterapiei. EM-CO-PADS acţionează prin creşterea coerenţei sistemului, rezonanţe multiple şi efecte cooperative între dispozitivele aplicate la nivel cutanat. Efectele obţinute prin plasarea setului de dispozitive în combinaţii anume alese au fost cel puţin comparabile şi în multe cazuri net superioare ca efect terapeutic sistemelor şi dispozitivelor de stimulare existente, aşa cum o demonstrează studiile clinice preliminare, controlate cu măsurători termografice, de termometrie IR, magnetometrie, măsurători electrodermale de impedanţă şi potenţial, măsurători bio-energetice în punctele JING distale şi măsurători de biorezonanţă magnetică cuantică, efectuate de către autori. Efectele obţinute sunt reproductibile şi lipsite de orice efect secundar.

Printre indicaţiile medicale ale dispozitivelor EM-CO-PADS sunt de terapie adjuvantă în stres, hipertensiune arterială, tinitus, sinuzite şi rinosinuzite cronice şi alergice, cefaleea cronică, migrenă, sindromul de suprasolicitare, spasmofilie, atacuri de panică, gastrită sau gastro-duodenită cronică, dischinezie biliară, astmul bronşic necomplicat, impotenţă sau frigiditate, sindrom premenstrual, insomnie netratată în stadii incipiente, sindromul de oboseală cronică, arteriopatia obliterantă a membrelor inferioare în stadii incipiente, edemele periferice ale gleznelor, colonul iritabil, durerea cervicală, durerea dorsală, durerea lombară cronică, nevralgia cervico-brahială, nevralgia toracală, nevralgia sciatică, torticolis, periartrită scapulo-humerală, lumbago cronic, sindromul de tunel carpian, epicondilita cotului (tenis elbow), artrite, gonartroză, coxartroză, artroza pumnului, artroze interfalangiene (mână, picior), pintenii calcaneeni, nevralgia de trigemen, pareza facială a frigore şi nevralgia oculară.

Dispozitivele se aplică de unu-patru ori pe zi, în funcţie de boală şi de severitatea simptomelor, pe o durată între 10 şi 60 de minute. O cură de terapie adjuvantă EM-CO-PADS poate dura între 5 şi 15 zile. Cura se poate repeta după o pauză de minim şapte zile post-terapie.

Invenţia "Set de dispozitive rezonante pasive pentru stimularea electromagnetică de înală frecvenţă a zonelor electro-dermice active" (EM-CO-PADS) îi are ca autori pe profesor asociat dr. Corneliu Moldovan, inginer Marian Velcea, profesor Ioan Potlog şi inginer Bogdan Mihăiescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici