Peste 50 de victime în Capitală, aproape dublu într-o singură oră, 19 fiind duse la spital

Numărul victimelor în urma protestelor violente din centrul Capitalei s-a dublat într-o singură oră, peste 50 de persoane primind, duminică, îngrijiri medicale, dintre care 19 au fost duse la spital, patru fiind jandarmi, potrivit informaţiilor de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

602 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de victime în Capitală, aproape dublu într-o singură oră, 19 fiind duse la spital

Doi jandarmi răniţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă Universitar, ambii cu traumatism cranio cerebral (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel, sunt 51 de persoane care au necesitat îngrijiri medicale, 19 persoane au ajuns la spital, printre care patru jandarmi, potrivit datelor centralizate de SMURD şi SABI.

Din totalul victimelor, 12 au fost investigate de către SABI, trei fiind duse la Spitalul de Oftalmologie pentru suferinţe provocate de gaze lacrimogene şi alte substanţe, a declarat medicul Cristian Grasu, director medical SABI.

Celelalte 16 persoane au fost duse la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Floreasca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici