Peste 500 de oameni au ajuns la camera de gardă a Spitalului Universitar în primele zile de Crăciun

Un număr de 565 de persoane s-au prezentat la Camera de gardă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti în primele două zile de Crăciun, anunţă unitatea spitalicească, pe pagina de Facebook.

251 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de oameni au ajuns la camera de gardă a Spitalului Universitar în primele zile de Crăciun

Peste 500 de oameni au ajuns la camera de gardă a Spitalului Universitar în primele zile de Crăciun

565 de persoane s-au prezentat la Camera de gardă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti în primele două zile de Crăciun, anunţă reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pe Facebook.

Cei mai mulţi dintre oamenii care s-au prezentat în aceste două zile la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost vârstnici cu afecţiuni respiratorii sau cardiace.

"Numărul persoanelor care s-au prezentat cu afecţiuni digestive în Unitatea de Primiri Urgenţe a fost mai mic acum faţă de anii trecuţi, semn că oamenii au început să înţeleagă faptul că excesele alimentare le dăunează", a declarat medicul Mihaela Dorobanţu, medic de gardă la UPU.

La Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti sunt 49 de linii de gardă, dintre care patru linii de medicină de urgenţă care pot acorda 24 de ore din 24 asistenţă medicală.

Din totalul de prezentări la UPU în primele două zile de Crăciun, 90 de persoane au necesitat internare în spital şi îngrijiri medicale avansate.

Numărul de pacienţi ce se prezintă la camera de gardă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este în creştere, aici fiind transferate şi tratate cazuri complexe din unităţi spitaliceşti din întreaga ţară.

De la începutul anului şi până în prezent la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti s-au prezentat 132.768 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici