Peste 740 de zboruri au avut întârzieri la aterizare sau decolare pe Aeroportul Otopeni

Un număr de 744 zboruri au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute la decolare sau la aterizare, în ultima săptămână, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB), cifra fiind în scădere.

260 afișări
Imaginea articolului Peste 740 de zboruri au avut întârzieri la aterizare sau decolare pe Aeroportul Otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că în intervalul 4 august – 10 august 2022, pe Aeroportul „Henri Coandă”, un număr de 744 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu o scădere de 72 de zboruri afectate de întârzieri faţă de săptămâna anterioară.

Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (231 de zboruri), Blue Air (124 de zboruri), Ryan Air (112), şi Tarom (91 de zboruri).

În aceeaşi perioadă, un număr de 5 zboruri au fost anulate.

În intervalul 4 – 10 august 2022, pe AIHCB au fost operate 2.381de zboruri (2170 regulate şi 93 neregulate).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici