Peste două kilograme de droguri găsite de poliţişti în locuinţa unui bărbat din Capitală

Peste două kilograme de droguri au găsit poliţiştii în timpul unei percheziţii făcute în locuinţa unuii bărbat din Capitală. O parte dintre acestea erau ascunse în frigider.

626 afișări
Imaginea articolului Peste două kilograme de droguri găsite de poliţişti în locuinţa unui bărbat din Capitală

Peste două kilograme de droguri găsite de poliţişti în locuinţa unui bărbat din Capitală

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT au făcut joi o percheziţie în locuinţa unui bărbat din Bucureşti bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Conform poliţiştilor, în perioada ianuarie-martie 2023, bănuitul ar fi deţinut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de mare risc, o parte din aceasta fiind comercializată către consumatori din municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiei, au fost confiscate 1,1 kilograme de ketamină, un kilogram de amfetamină, ascunsă în congelatorul frigiderului, 80 de grame de cocaină, aproximativ 300 de comprimate ecstasy, o cantitate mare de substanţă psihoactivă sub formă de cristale, precum şi mai multe timbre impregnate cu LSD, cu o valoare totală de piaţă de peste 60.000 de euro.

De asemenea, au fost descoperiţi şi ridicaţi 61.600 de lei, 300 de euro şi 100 de USD.

Vineri va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici