Peste o sută de familii sărace din parohia bucureşteană Mătăsari, ajutate cu alimente de sărbători

Membrii a 120 de famlii sărace din Parohia Iancu Vechi - Mătăsari a Protoieriei II Bucureşti primesc, luni şi marţi, alimente pentru masa de Crăciun, urmând ca în seara zilei de 31 decembrie, după slujba Te Deum, să ciocnească un pahar de şampanie.

110 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de familii sărace din parohia bucureşteană Mătăsari, ajutate cu alimente de sărbători

Peste o sută de familii sărace din parohia bucureşteană Mătăsari, ajutate cu alimente de sărbători (Imagine: Shutterstock)

Protoieria precizează că fiecare familie va primi, pentru masa de Crăciun, carne, brânză, ouă, ulei, zahăr, orez şi făină în valoare de 50 de lei.

Acţiunea face parte din programul social-filantropic permanent "Dar din dar se face rai" al parohiei Iancu Vechi - Mătăsari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici