Peste o sută de maşini abandonate pe străzile din Sectorul 1 vor fi ridicate de Primărie. Anunţul lui Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Clotilde Armand, a anunţat că în perioada următoare de pe domeniul public vor fi ridicate numeroase maşini abandonate.

2218 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de maşini abandonate pe străzile din Sectorul 1 vor fi ridicate de Primărie. Anunţul lui Clotilde Armand

Peste o sută de maşini abandonate pe străzile din Sectorul 1 vor fi ridicate de Primărie. Anunţul lui Clotilde Armand

În total, vor fi ridicate peste 100 de maşini abandonate în diferite zone ale Sectorului 1 din Bucureşti. Dispoziţia privind începerea activităţii a fost semnată marţi de primarul Clotilde Armand.

„Am semnat astăzi dispoziţia privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate. Şi voi continua acest demers”, a anunţat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Maşinile sunt luate de pe străzi şi sunt depozitate într-un spaţiu al primăriei.

 

Am semnat astăzi dispoziţia privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate. Şi voi continua acest demers. Ne asumăm angajamentele pentru a reda oraşul oamenilor.

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 2 februarie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici