Peste o sută de persoane i-au cerut demisia lui Cioloş la Marşul Memorial Avram Iancu - FOTO

Peste o sută de persoane au participat, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, cu torţe aprinse, la Marşul Memorial Avram Iancu, şi au cerut demisia premierului Dacian Cioloş pentru că permite aducerea de migranţi islamişti în România.

Peste o sută de persoane i-au cerut demisia lui Cioloş la Marşul Memorial Avram Iancu - FOTO

Participanţii la marş, membri şi simpatizanţi ai Noii Drepte, s-au adunat, sâmbătă seara, în jurul orelor 19, în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca având asupra lor steaguri tricolore, dar şi torţe pe care le-au aprins. Ei au scandat ”Trăiască duhul lui Iancu”, ”Trăiască şi înflorească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească”, ”Unitate naţională”, ”Harghita, Covasna, pământ românesc”, ”Avram Iancu, erou naţional”.

Preşedintele Noii Drepte Cluj, Codrin Goia, a declarat că participanţii la marş doresc să atragă atenţia asupra pericolelor care se abat asupra României, cum sunt separatismul maghiar şi invazia islamică, a migranţilor.

”Continuă tradiţia la Cluj-Napoca a Marşului Memorial Avram Iancu şi suntem nevoiţi, din nou, să atragem atenţia asupra pericolelor care se abat asupra României, cum sunt separatismul maghiar, cerinţele maghiarilor de autonomie, formulate de Tokes Laszlo, dar şi invazia islamică, a migranţilor, în Europa, care ar putea ajunge şi la noi, aduşi cu forţa de UE. Noi, aici, ne putem numi apărători ai României faţă de invazia islamică şi cerem demisia premierului Dacian Cioloş pentru că permite aducerea migranţilor şi pentru nerespectarea Constituţiei unde se spune că teritoriul ţării nu poate fi colonizat cu populaţii străine. Acest om nu mai reprezintă România, nu ne mai reprezintă pe noi, ca români”, a spus Goia.

La rândul său, preşedintele Partidului Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a declarat că românii mai au nevoie de Avram Iancu, care reprezintă un reper.

”Vrem să arătăm prin acest marş că Avram Iancu nu a murit, cultul său merge înainte, că idealurile pentru care el s-a jertfit sunt valabile şi azi. Am aprins torţe pentru că vrem să demonstrăm că flacăra dreptăţii naţionale a românilor nu s-a stins şi nu trebuie să se stingă niciodată”, a spus Ionescu.

Marşul s-a desfăşurat pe traseul Piaţa Mihai Mihai – str. Regele Ferdinand – str. Memoradumului – Primăria Cluj-Napoca – Piaţa Lucian Blaga – str. Napoca – str. Eroilor – Piaţa Avram Iancu, la final fiind depusă o coroană de flori la statuia lui Avram Iancu din piaţa care îi poartă numele.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 3 comentarii
Taguri:
MARŞ ,
DEMISIE ,
PREMIER
COMENTARII
  • Raspuns 13 mar 2016

    Exista Partidul Noua Dreapta si Asociatia Noua Dreapta, ambele inregistrate legal. Nu au nicio legatura cu fascismul (dovada sta inregistrarea lor oficiala). Deodata ce sunt inregistrate oficial acest lucru dovedeste: 1. Contrar propagandei impotriva ND, aceasta nu este fascista. 2. Nu sunt impotriva…

  • Noua Dreapta este o formatiune fascista ? 13 mar 2016

    Noua Dreapta este o formatiune fascista ? Este legal inregistrata ? Ce pozitie are fata de valorile democratice ? Cine o finanteaza ? Iata cateva intrebari care trebuie clarificate.

  • PROSTU-I NEALCOŞ 13 mar 2016

    100 Boi.

  • vezi toate comentariile
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Ce părea doar un zvon a devenit realitate. Anunţul neaşteptat facut de Gabriela Firea în direct