Petrecere la un grătar, finalizată cu bătaie. Patru poliţişti şi un jandarm, atacaţi de mai mulţi petrecăreţi beţi

Trei persoane au fost reţinute în Hunedoara, în urma unui scandal, produs duminică seara, în care patru agenţi de poliţie şi un subofiţer de jandarmi au fost ultragiaţi, prin loviri şi ameninţări, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

4027 afișări
Imaginea articolului Petrecere la un grătar, finalizată cu bătaie. Patru poliţişti şi un jandarm, atacaţi de mai mulţi petrecăreţi beţi

Petrecere la un grătar, finalizată cu bătaie. Patru poliţişti şi un jandarm, atacaţi de petrecăreţii beţi

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în curtea unui imobil mai multe persoane erau la grătar şi făceau gălăgie.

Petrecăreţii au făcut scandal la sosirea echipajului de intervenţie, şi, potrivit unor surse judiciare patru agenţi şi un subofiţer de jandarmi au fost ultragiaţi, prin loviri şi ameninţări.

Trei agresori, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediului Poliţiei pentru audieri. Oamenii legii au întocmit pe numele lor dosar penal pentru ultraj, iar cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici