Petreceri de Revelion „sparte” de Poliţie în Timişoara, Giurgiu şi Teleorman

  • Mai multe petreceri de Revelion au fost „sparte” de Poliţie în Timişoara şi judeţele Giurgiu şi Teleorman.
  • Cei mai mulţi petrecăreţi au fost găsiţi într-un local din oraşul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.
2814 afișări
Imaginea articolului Petreceri de Revelion „sparte” de Poliţie în Timişoara, Giurgiu şi Teleorman

Petreceri de Revelion „sparte” de Poliţie în Timişoara, Giurgiu şi Teleorman

Poliţiştii din Timişoara au mers în jurul orei 03.00 pe Bulevardul Cetăţii, unde se aflau, într-un local, 16 persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de 7.500 de lei participanţilor, iar organizatorul petrecerii a fost sancţionat cu 2.000 de lei.

În Teleorman, poliţiştii au fost sesizaţi că în comuna Drăgăneşti de Vede are loc o petrecere privată, organizată de către persoane din localitate, într-o societate comercială. Poliţiştii au identificat 10 persoane, fiind amendate cu 5000 de lei diecare. Sancţiune a primit şi organizatorul.

Atât organizatorul, cât şi ceilalţi participanţi au plecat din local, fiind îndrumaţi să meargă acasă.

Totodată, în judeţul Giurgiu, poliţiştii au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid - 19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei petreceri într-un local public din oraşul Bolintin Vale. La adresa respectivă au fost identificate 23 de persoane. Atât administratorul localului, angajaţii localului, cât şi participanţii au fost sancţionaţi cu 2.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanţii au părăsit locaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petreceri,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici