PF Daniel, invitat de ambasadorul Palestinei să se întâlnească cu oficialităţile din regiune

PF Daniel l-a primit, luni, la Reşedinţa patriarhală pe noul ambasador al Palestinei la Bucureşti, Fuad Kokaly, ocazie cu care acesta din urmă l-a invitat pe patriarh să aibă întâlniri cu oficialităţi palestiniene la cel mai înalt nivel, în cadrul următoarei vizite la Locurile Sfinte.

46 afișări
Imaginea articolului PF Daniel, invitat de ambasadorul Palestinei să se întâlnească cu oficialităţile din regiune

PF Daniel, invitat de ambasadorul Palestinei să se întâlnească cu oficialităţile din regiune (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Totodată, ambasadorul Fuad Kokaly i-a solicitat lui PF Daniel să analizeze posibilitatea ca, pe viitor, studenţi ortodocşi palestinieni să poată studia la facultăţile de teologie ortodoxă din România, pentru a contribui la o mai bună cooperare între cele două popoare.

În cadrul vizitei, cei doi au discutat despre situaţia dificilă din Orientul Mijlociu, ce creează mari probleme în special în rândul creştinilor.

PF Daniel şi-a exprimat speranţa că, prin rugăciune şi prin eforturile factorilor responsabili din regiune şi cu sprijin internaţional, se vor identifica soluţii pentru o pace durabilă, care va contribui la buna convieţuire a tuturor celor ce trăiesc în această zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici