PF Daniel transmite condoleanţe familiilor îndoliate ale românilor decedaţi în Muntenegru

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, a transmis, marţi, un mesaj de condolenaţe familiilor îndoliate ale românilor decedaţi în urma accidentului rutier produs duminică în Muntenegru.

244 afișări
Imaginea articolului PF Daniel transmite condoleanţe familiilor îndoliate ale românilor decedaţi în Muntenegru

PF Daniel transmite condoleanţe familiilor îndoliate ale românilor decedaţi în Muntenegru (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Îndurerate familii, cu multă tristeţe am aflat vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a celor optsprezece turişti români în urma unui accident rutier pe o şosea dintr-o regiune montană, la 30 de kilometri de oraşul Podgorica, capitala Republicii Muntenegru. În aceste momente grele de suferinţă şi durere pentru familii, colegi şi pentru toţi cei care i-au cunoscut, vă adresăm tuturor un cuvânt părintesc de mângâiere sufletească şi vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune", arată Patriarhul României, în mesajul de condoleanţe.

PF Daniel a mai spus că este alături de familiile celor decedaţi şi se roagă "Mântuitorului Iisus Hristos să odihnească cu drepţii sufletele celor ce au trecut la Domnul".

"Rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Biruitorul morţii, să odihnească cu drepţii sufletele celor ce au trecut la Domnul, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit. Veşnica lor pomenire din neam în neam!", mai spune PF Daniel, în acelaşi mesaj.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici