Piaţa Ovidiu din Constanţa va găzdui patru weekend-uri consecutive de concerte live

Constănţenii şi turiştii aflaţi pe litoral vor avea parte de concerte live din Piaţa Ovidiu timp de patru săptămâni, în fiecare weekend, în ultimele două ediţii pe scenă urmând să urce vedete cerute de public, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7416 afișări
Imaginea articolului Piaţa Ovidiu din Constanţa va găzdui patru weekend-uri consecutive de concerte live

Piaţa Ovidiu din Constanţa va găzdui patru weekend-uri consecutive de concerte live (Imagine Alex Barbulescu / Mediafax Foto)

"Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pieţei Ovidiu, unde dorim să oferim constănţenilor şi turiştilor alternative de evenimente diversificate ca şi conţinut pe tot parcursul anului. De la teatru şi film, la concerte şi spectacole live, toate vor oferi o paletă diversificată de evenimente pentru toate categoriile de public”, a declarat Victor Maxim, project manager Descoperă Piaţa Ovidiu şi preşedinte Asociaţiei Descoperă Constanţa.

Unii dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti ai momentului din România vor concerta live în Piaţa Ovidiu din Constanţa, în patru concerte, organizate în patru weekend-uri consecutive începând cu data de 23 iulie, pe o scenă de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din România.

Pentru aceasta, o scenă de mari dimensiuni va fi amplasată în Piaţa Ovidiu începând încă de joi 21 iulie.

Dacă în primele două concerte se cunosc deja artiştii ce vor concerta, în al treilea şi al patrulea concert, constănţenii şi turiştii vor fi întrebaţi de organizatori, prin intermediul unui post de radio, ce artişti sau trupe din România ar dori să asculte live pe scena din Piaţa Ovidiu.

Astfel, pe 23 iulie, cei prezenţi în Piaţa Ovidiu îi vor putea asculta, între orele 20.00 şi 23.00, pe Smiley, Adi Sana, Akcent, Alex Velea, Feli, Cabron şi Mihail, iar pe 30 iulie pe scenă vor urca cei de la Carla's Dreams, Delia, Alina Eremia, Lora, Grasu XXL şi Gues Who.

"Pentru următoarele două concerte, de pe 6 august şi 13 august, publicul va alege trupele şi artiştii ce vor concerta live în Piaţa Ovidiu”, a spus Victor Maxim.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici