Pichetul sindicaliştilor de la sediului PDL din Modrogan s-a încheiat cu aproape o oră mai devreme

Pichetul sindicaliştilor din faţa sediului PDL din Modrogan s-a încheiat, vineri, cu aproape o oră mai devreme decât era programat, după ce sindicaliştii au încercat să ia legătură cu cineva din conducerea partidului, însă nu au fost primiţi.

14 afișări
Imaginea articolului Pichetul sindicaliştilor de la sediului PDL din Modrogan s-a încheiat cu aproape o oră mai devreme

Pichetul sindicaliştilor de la sediului PDL din Modrogan s-a încheiat cu aproape o oră mai devreme (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Protestul era programat să înceapă vineri la prânz şi să ţină până la ora 14.00. Cei aproximativ o sută de sindicalişti reprezentând confederaţiile Cartel Alfa, Blocul Naţional Sindical şi Meridian au scandat lonzinci împotriva Guvernului, a PDL şi a preşedintelui.

Punctul culminant al manifestaţiei, la care au participat aproximativ o sută de persoane, a fost momentul la care protestatarii au aruncat peste gardul sediului PDL din Modrogan câteva caschete.

Cu câteva minute înainte de ora 13.00, liderii protestatarilor au încercat să aranjeze ca o delegaţie a lor să fie primită în sediul partidului şi să aibă o întrevedere cu unul dintre liderii partidului de guvernământ.

După câteva minute de discuţii cu cei din aparatul de pază al sediului, delegaţia liderilor sindicali a revenit la poartă fără succes.

"Nu au timp de noi şi acuză faptul că nu i-am anunţat din timp", a spus Vasile Lincu, liderul sindicatului Pro Lex.

La miting a participat şi Sorin Dumitraşcu, şeful sindicatului gardienilor din penitenciare, deşi el nu mai este angajat al vreunei astfel de unităţi.

După ce au ajuns la concluzia că nu pot avea o discuţie cu niciun reprezentant al partidului, protestatarii au mai huiduit câteva minute, după care la îndemnul lui Dumitraşcu au încheiat protestul şi au plecat promiţinând mişcări sindicale mult mai ample, decât cea de vineri, pentru zilele următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici