Pieton accidentat grav de un microbuz pe DN1, la ieşirea din Oradea

Un pieton care traversa strada prin loc nepermis a fost accidentat grav, miercuri dimineaţa, de un microbuz pe DN1, la ieşirea din Oradea spre Aleşd. Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia în zonă este îngreunată.

82 afișări
Imaginea articolului Pieton accidentat grav de un microbuz pe DN1, la ieşirea din Oradea

Pieton accidentat grav de un microbuz pe DN1, la ieşirea din Oradea

Poliţiştii anunţă că accidentul s-a produs miercuri dimineaţa pe Calea Clujului, la ieşirea din Oradea.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier (un pieton angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost accidentat grav de către un microbuz), circulaţia pe Calea Clujului (DE 60) se desfăşoară pe un fir, alternativ la ieşirea din municipiul Oradea către Aleşd, în judeţul Bihor”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

La faţa locului se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici