Pieton rănit, după ce două maşini s-au ciocnit şi au fost proiectate pe trotuar

Un accident în care au fost implicate două maşini a avut loc, marţi, în municipiul Dej, judeţul Cluj. Potrivit poliţiştilor, acestea au fost proiectate pe trotuar, unde au surprins un pieton, care a fost rănit.

199 afișări
Imaginea articolului Pieton rănit, după ce două maşini s-au ciocnit şi au fost proiectate pe trotuar

Cluj: Un pieton a fost rănit după ce două maşini s-au ciocnit şi au fost proiectate pe trotuar

Poliţiştii clujeni au declarat, marţi, că accidentul a avut loc din cauza neacordării de prioritate.

„Un accident rutier cu două autoturisme implicate a avut loc la intersecţia străzii Horea cu Şt. Ciceo Pop din Dej. Cauza producerii accidentului este neacordarea priorităţii auto. Cele două maşini au intrat în coliziune, fiind proiectate pe trotuar unde au surprins un pieton care a fost rănit. Au mai fost răniţi şi cei doi conducători auto, unul dintre ei grav”, au spus poliţiştii.

Niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool.

Aproape simultan un alt accident a avut loc, în judeţul Cluj, pe varianta de ocolire Cluj-Est, în care au fost implicate patru maşini. Şase persoane au fost transportate la spital, printre care şi doi copii, de 3, respectiv 6 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
pieton,
trotuar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici