Piloţii Lufthansa anunţă declanşarea de noi greve

Piloţii care lucrează pentru compania aeriană germană Lufthansa au dat undă verde pentru noi greve, potrivit sindicatului Vereinigung Cockpit.

532 afișări
Imaginea articolului Piloţii Lufthansa anunţă declanşarea de noi greve

Piloţii Lufthansa anunţă declanşarea de noi greve

Piloţii sunt pregătiţi să intre în grevă din cauza cererilor de majorare a salariilor din partea companiei. Deocamdată nu există planuri concrete, însă luna august este cea mai aglomerată pentru călătoriile de vacanţă, iar grevele ar putea provoca haos pe aeroporturile europene.

Sindicatul a declarat că grevele ar fi "un semnal care nu poate fi ignorat". La sfârşitul lunii iulie, personalul de la sol al Lufthansa a desfăşurat deja o grevă masivă, ceea ce a dus la anularea zborurilor a peste 130.000 de pasageri. Vereinigung Cockpit speră să reia negocierile cu compania aeriană cu "şi mai mult sprijin din partea bazei".

Compania aeriană germană are în prezent aproximativ 5.500 de piloţi. Un procent impresionant de 97,6% dintre cei care lucrează în segmentul de pasageri al companiei aeriene susţin greva, precum şi 99,3% din secţiunea cargo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici