Pirotehniştii au detonat o VALIZĂ SUSPECTĂ lăsată lângă o unitate bancară

Echipele de pirotehnişti ale Poliţiei Prahova au intervenit, vineri după-amiază, pentru detonarea unei valize suspecte lăsată lângă vitrina unei bănci din Ploieşti, în urma detonării constatând că valiza era plină cu hârtii şi identificând un suspect minor care ar fi lăsat-o acolo.

225 afișări
Imaginea articolului Pirotehniştii au detonat o VALIZĂ SUSPECTĂ lăsată lângă o unitate bancară

Pirotehniştii au detonat o valiză suspectă lăsată lângă o unitate bancară;valiza era plină cu hârtii (Imagine: Cristian Andreescu/Arhiva Mediafax Foto)

Echipele de pirotehnişti ale Poliţiei Prahova au fost alertate, vineri după-amiază, după ce, lângă vitrina unei bănci situate pe Bulevardul Republicii, în apropiere de centrul Ploieştiului, a fost observată o valiză abandonată, considerată suspectă, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Conform procedurii specifice într-un astfel de caz, pirotehniştii au izolat zona şi detonat valiza, constatând că aceasta conţinea hârtii.

În urma operaţiunii, unul dintre geamurile care compun faţada sediului băncii a fost spart.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au afirmat că cei de la bancă şi-au asumat "eventualele neplăceri" produse de acţiunea pirotehniştilor şi că refacerea vitrinei va fi suportată de bancă.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar n urma primelor verificări poliţiştii au identificat un băiat, minor, care este suspectat că a lăsat valiza lângă vitrina băncii pentru a face o glumă. la ora transmiterii acestei ştiri băiatul se află la audieri, la sediul Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici