Pisici, găini, miei şi ţuica "ce te face să votezi corect", prezentate de Năstase într-o emisiune TV

Motanul Vasile "prim-ministrul", pisicuţele din filiala PSD Cornu, găini, cocoşi, raţe, miei, dar şi butoaiele de ţuică "adevărată, care te face inteligent" au fost prezentate de liderul PSD Adrian Năstase, de la ferma sa, într-o emisiune de divertisment difuzată de Antena 1.

142 afișări
Imaginea articolului Pisici, găini, miei şi ţuica "ce te face să votezi corect", prezentate de Năstase într-o emisiune TV

Pisici, găini, miei şi ţuica "ce te face să votezi corect", prezentate de Năstase într-o emisiune TV (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Năstase le-a prezentat oaspeţilor săi de la Antena 1 domeniul său de la Cornu, însoţindu-i la ferma de păsări, la staulul cu miei, la magazia cu unelte sau la pagoda ridicată de socrul său, fost ambasador în China.

Prima întâlnire a fost cu pisicile din "filiala PSD Cornu", un motan alb şi câteva pisicuţe, lenevind într-un coş din nuiele, la soare.

"Vasile e prim-ministrul", l-a prezentat Năstase pe motanul alb.

"Pisicile astea vin din toată zona, a început să le placă aici şi se aduc una pe alta. Acum avem vreo 14, cred (...) Ele au înţeles cum e cu politica, au făcut un fel de filială PSD pentru pisici aici, în Cornu", a continuat el.

Fostul prim-ministru şi-a condus apoi oaspeţii la ferma de păsări, arătându-le coteţele în care se aflau "unul dintre cei mai frumoşi cocoşi", găini şi raţe.

La următoarea oprire - un staul în care se aflau trei miei negri şi unul alb.

"Cum ar veni, coaliţia de guvernare", a glumit moderatorul, Adrian Năstase completând: "Cel alb e de la UDMR".

"Cel alb este berbecuţ şi cele trei sunt mieluţe", a explicat Dana Năstase, soţia liderului PSD.

Dintre obiectele din magazie, Năstase a ales să prezinte un tractoraş pentru îndepărtat zăpada.

"Ăsta este un tractoraş pentru zăpadă, pentru că, vă daţi seama, pe toate distanţele astea de aici din fermă, dacă ar trebui să dai zăpada cu lopata, ar fi îngrozitor sau, în orice caz, ai avea nevoie de cineva care să dorească să facă sală de fitness aici, însă cu instalaţia asta este foarte simplu, se poate face foarte uşor un drum de acces", a spus el.

Realizatorul emisiunii a remarcat că acesta aruncă zăpada spre stânga şi a dorit să afle dacă este o coincidenţă sau ceva deliberat.

"Se poate modifica, daca vrei, poţi să arunci şi pe zona de dreapta. Daca eşti independent, de exemplu, întâi arunci în stânga, apoi (...) Asta ar fi o chestie deşteaptă, să vii cu povestea asta să iei zăpada, dar să o arunci în faţă, ca să o mai iei încă o dată", a răspuns social-democratul.

Năstase a dorit să le mai arate celor care l-au vizitat şi butoaiele de ţuică. Într-un vas din lemn erau puse la fermentat prune şi mere, care apoi să intre la distilerie.

"Cel mai bun brand din Prahova! Ţuică adevărată, care te face inteligent, responsabil şi te face să votezi corect la următoarele alegeri (...) Îţi schimbă opţiunile electorale în direcţia corectă", a spus Năstase, răspunzând provocării de a-şi promova ţuica.

Adrian Năstase le-a prezentat oaspeţilor şi celelalte construcţii de pe proprietate, inclusiv pagoda făcută de socrul său, fost ambasador în China.

"Istoria acestei proprietăţi porneşte cu o casă mică de lemn, pe care noi am făcut-o în 1990. Şi, după aceea, când socrul meu a vrut să-şi facă şi el o casă, noi întâi i-am oferit un teren al nostru care este în partea cealaltă a satului, unde cumpărasem noi iniţial terenul, în 1990. Nu i-a plăcut acolo şi aveam... cineva lângă noi, dintre vecini, a vrut să vândă porţiunea asta de teren. Şi atunci am cumpărat terenul ăsta şi el a făcut casa asta, prima parte, de aici şi cu pagoda. El a fost ambasador în China timp de opt ani", a explicat el.

"Şi tot nu ştiu câte ouă are!", a remarcat în final realizatorul emisiunii.

"Multe, suficiente, în orice caz", a replicat Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici