Pista de atletism şi gazonul de pe Cluj Arena, distruse la UNTOLD

  • Gazonul urmează să fie înlocuit, aflându-se momentan în stare deplorabilă.
  • Mai dificilă este situaţia pistei, care urmează să găzduiască un Campionat European de tineret.
  • La UNTOLD 2021 au participat 265.000 de persoane, pe durata celor patru zile de festival.
6812 afișări
Imaginea articolului Pista de atletism şi gazonul de pe Cluj Arena, distruse la UNTOLD

Sursafoto: transilvaniareporter.ro

Ediţia din acest an a UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electronică din România, a provocat daunele materiale celui mai mare şi mai modern stadion din Transilvania, Cluj Arena.

Suprafaţa de joc, gazonul, este distrus iremediabil, urmând a fi înlocuit de organizatori cu variante low cost, informează transilvaniareporter. Gazonul se poate înlocui, însă pista de atletism a stadionului a devenit inutilizabilă.

Cluj Arena a fost desemnat oficial, anul acesta, de către European Athletics drept gazdă a Campionatului European de Atletism U20 din 2023, o întrecere la care ar urma să participe aproximativ 1.500 de sportivi din peste 40 de ţări.

Şi dacă timpul rămas pare mai mult decât suficient, cei care cred acest lucru ar trebui să ia în seamă faptul că odată schimbată pista, aceasta va trebui să treacă o serie de teste şi inspecţii ale forului continental de atletism pentru ca europenele U20 din 2023 să mai fie găzduite de Cluj Arena.

Înlocuirea gazonului va costa 180.000 de euro. În tot acest timp, echipa de fotbal Universitatea Cluj îşi joacă meciurile de pe teren propriu la Bistriţa sau la Sânmartin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici