Pistoale şi peste 100 de cartuşe, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit două pistoale neletale şi 110 cartuşe cu piper într-un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români şi un cetăţean britanic, pe sensul de intrare în ţară.

817 afișări
Imaginea articolului Pistoale şi peste 100 de cartuşe, descoperite de poliţiştii de frontieră

„În data de 11 aprilie 2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism înmatriculat în România, şi a unui număr de trei persoane care se aflau în interiorul acestuia. Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse şi nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9 mm şi 110 cartuşe”, anunţă Garda de Coastă.

Potrivit sursei citate, pistoalele şi cartuşele aparţineau persoanelor din autoturism, respectiv doi cetăţeni români şi un cetăţean Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 32 şi 34 ani, care au precizat verbal faptul că au achiziţionat produsele din Bulgaria.

Pistoalele şi muniţia aferentă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici