Piteştean reţinut pentru că ar fi încercat să racoleze două fetiţe în scop sexual

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Piteşti a fost reţinut, luni, pe 24 de ore, fiind acuzat că a încercat să racoleze două fetiţe, de 11, respectiv 12 ani, în scop sexual, conversaţiile sale de pe o reţea de socializare cu minorele fiind supravegheate de mama lor, care a alertat autorităţile.

770 afișări
Imaginea articolului Piteştean reţinut pentru că ar fi încercat să racoleze două fetiţe în scop sexual

Piteştean reţinut pentru că ar fi încercat să racoleze două fetiţe în scop sexual

Potrivit unor surse din Poliţie, Gheorghe Mărgarit este acuzat că a încercat să racoleze două fetiţe, surori, din Piteşti pe o reţea de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Una dintre fetiţele cu care bărbatul şi-a dat întâlnire are 11 ani, cât are şi fiica lui, iar sora fetiţei are 12 ani.

Sursele citate susţin că cea care a anunţat Poliţia este mama fetelor care, după ce a văzut conversaţiile dintre bărbat şi fiicele ei, a sesizat autorităţile.

Sub supravegherea poliţiştilor, mama copilelor a dialogat pe reţeaua de socializare în numele fetelor şi a stabilit o întâlnire cu bărbatul, convins că discută tot cu minorele.

"A fost identificat un bărbat de 45 de ani din Pieşti, bănuit că ar fi încercat să racoleze persoane minore prin intermediul unei reţele de socializare în scop sexual", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Poliţiştii i-au organizat, luni, un flagrant bărbatului, care a fost ridicat de poliţişti în momentul în care a ajuns la locul întâlnirii.

Bărbatul a fost dus la audieri la Poliţia Piteşti, după care poliţiştii i-au percheziţionat locuinţa şi au decis să-l reţină pe 24 de ore.

Mariana Mărgarit, soţia bărbatului reţinut, a declarat corespondentului MEDIAFAX că acesta stă mereu pe Internet de când are telefon, dar nu crede că vorbea cu femei, cu atât mai puţin cu fetiţe.

"Gelu vorbea pe Internet. De vreo trei luni, de când avea telefon. I-am spus mereu să stea la locul lui, că e om bătrân. Nu cred că vorbea cu femei. Despre copile nici nu încape vorbă", a spus femeia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici