Pivniceru: Băsescu a intervenit în actul de justiţie atunci când l-a "smotocit" pe procurorul general

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru, a declarat, joi, înaintea şedinţei CSM, că preşedintele Traian Băsescu a intervenit în actul de justiţie atunci când l-a "smotocit" pe procurorul general al României cu privire la dosarele revoluţiei şi mineriadelor.

104 afișări
Imaginea articolului Pivniceru: Băsescu a intervenit în actul de justiţie atunci când l-a "smotocit" pe procurorul general

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi (Imagine: Mediafax Foto)

Ea a mai arătat că acesta este unul dintre motivele pentru care protestele din justiţie vor continua, fiind una dintre situaţiile în care politicul se imixtionează în justiţie.

Preşedintele Traian Băsescu participă, joi, la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Şeful statului i-a spus, marţi, procurorului general Codruţa Kovesi, la medierea de la Cotroceni între Asociaţia 21 Decembrie 1989 şi Parchetul ÎCCJ, să nu îl trateze ca pe un ziarist pentru a fi "prinsă pe telex", ci să comunice ce se întâmple cu dosarele revoluţiei şi mineriadelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici