Planul unei fete de 16 ani din Oradea. A încercat să fugă în Germania cu acte furate

O fată de 16 ani a furat buletinul mătuşii sale şi a încercat să plece în Germania, fără acordul mamei. Adolescenta a fost prinsă într-o maşină, la frontiera cu Ungaria.

623 afișări
Imaginea articolului Planul unei fete de 16 ani din Oradea. A încercat să fugă în Germania cu acte furate

O fată de 16 ani din Oradea a furat buletinul mătuşii ca să fugă în Germania

Duminică seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş s-a prezentat la ieşirea din ţară o tânără care călătorea ca pasageră într-o maşină.

Fata a prezentat la control o carte de identitate, însă poliţiştii de frontieră au constatat că poza nu corespunde.

După cercetări s-a stabilit că tânăra este cetăţean român, în vârstă de 16 ani, iar buletinul este al mătuşii sale, în vârstă de 23 de ani.

Adolescenta a spus că dorea să meargă în Germania, dar nu avea acordul mamei, iar documentul de identitate l-a obţinut fără ştirea mătuşii.

Călătoria acesteia a fost întreruptă şi a fost anunţată Autoritatea Tutelară. Fata e cercetată pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici