Planul unui timişorean, pentru a-şi recupera pierderile de la jocurile de noroc. Ce i-a făcut unei angajate, înainte să fugă cu banii

Angajata unei săli de jocuri de noroc din Timişoara a fost bătută de un bărbat, care pierduse acolo o sumă de bani, şi obligată să-i dea acestuia toate încasările. Bărbatul, care a reuşit să plece cu aproximativ 20 de mii de lei, a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tâlhărie calificată.

1796 afișări
Imaginea articolului Planul unui timişorean, pentru a-şi recupera pierderile de la jocurile de noroc. Ce i-a făcut unei angajate, înainte să fugă cu banii

Planul unui timişorean, pentru a-şi recupera pierderile de la jocurile de noroc. Ce i-a făcut unei angajate, înainte să fugă cu banii

Incidentul a avut loc sâmbără seara, într-o sală de jocuri de noroc din Timişoara, unde o angajată a fost bătută de un bărbat care a obligat-o să-i dea toţi banii din încasări.

Potrivit unor surse locale, bărbatul, care locuieşte în apropiere, pierduse o sumă importantă de bani la jocuri de noroc. Seara a revenit în sală şi, sub diverse pretexte, a convins-o pe angajată să iasă din cabina securizată, apoi a luat-o la bătaie, cerându-i banii. Femeia a refuzat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul o loveşte pe tânără, apoi o închide în toaleta localului. Pentru că nu a reuşit să deschidă singur seiful, bărbatul a spart uşa toaletei şi a scos-o pe angajată care i-a dat toţi banii din casă şi apoi s-a făcut nevăzut. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 20.000 de lei.

Acesta a fost prins în scurt timp de poliţişti.

„Ieri (sâmbătă-n.r.), în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăţi comerciale de pe strada Dacilor, unde aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a deposedat prin violenţă o femeie în vârstă de 27 de ani, angajată a societăţii comerciale de o sumă de bani. În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp poliţiştii au identificat şi depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Tânăra, în stare de şoc, a ajuns la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici