Plata rovinietelor şi taxelor de pod, ÎNTRERUPTĂ în această noapte. CNAIR, promptă cu date alternative pentru şoferi

În noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 1.00-4.00, este posibil ca sistemul de emitere a rovinietelor şi taxelor de pod să fie îngreunat/întrerupt, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

644 afișări
Imaginea articolului Plata rovinietelor şi taxelor de pod, ÎNTRERUPTĂ în această noapte. CNAIR, promptă cu date alternative  pentru şoferi

Plata rovinietelor şi taxelor de pod, ÎNTRERUPTĂ în această noapte. CNAIR, promptă cu date alternative pentru şoferi

CNAIR anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 4 mai 2018 se poate realiza până cel târziu la ora 24.00 a zilei următoare.

De asemenea, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 4 mai 2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24.00 a zilei respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici