Plenul CSM are pe ordinea de zi, joi, validarea Adinei Florea ca procuror-şef al Secţiei de anchetă

Plenul CSM are, joi, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obţinut punctajul cel mai mare.

330 afișări
Imaginea articolului Plenul CSM are pe ordinea de zi, joi, validarea Adinei Florea ca procuror-şef al Secţiei de anchetă

Plenul CSM are pe ordinea de zi, joi, validarea Adinei Florea ca procuror-şef al Secţiei de anchetă

"Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie 2019 şi numirea candidatului admis în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie", este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a şedinţei plenului Consiliului Superior al Magistraturii, de joi.

Şedinţa este programată să înceapă la ora 12.00.

Procurorii Adina Florea şi Sorin Iasinovschi au susţinut, marţi, interviurile în faţa comisiei de concurs din Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcţia de procuror-şef a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, în timp ce Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat.

Potrivit ordinii soluţionate a şedinţei de marţi a CSM, Adina Florea a obţinut cel mai mare punctaj, de 9,86, fiind urmată de Sorin Iasinovschi, cu un punctaj de 8,85 şi de Bogdan Pîrlog, care a obţinut 3,25.

Potrivit regulamnetului, rezultatele sunt definitive şi nu pot fi contestate.

Interviurile au avut loc în contextul în care funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie a devenit vacantă după ce Gheorghe Stan a demisionat pentru a prelua postul de judecător al Curţii Constituţionale Române.

Taguri:
csm,
adina florea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici