Plenul Parlamentului a aprobat numirea unui membru în Colegiul Director al CNCD

Senatorii şi deputaţii au votat-o, luni, pe Luminiţa Gheorghiu ca membru în Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

82 afișări
Imaginea articolului Plenul Parlamentului a aprobat numirea unui membru în Colegiul Director al CNCD

Plenul Parlamentului a aprobat numirea unui membru în Colegiul Director al CNCD (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Candidatura sa a întrunit 335 voturi “pentru” şi 57 voturi “împotrivă”.

Votul a fost dat la ţinând cont de avizul comun al Comisiilor pentru drepturile omului, juridice şi egalitatea de şanse ale celor două Camere ale Parlamentului.

Gheorghiu a fost votată pentru restul de mandat rămas în urma demisiei Ioanei Liliana Cazacu.

Votul a fost secret, pe buletine.

Comisiile parlamentare au avizat, în 16 iunie, candidatura Luminiţei Gheorghiu pentru un loc în Colegiul Director al CNCD.

Luminiţa Gheorghiu, propusă de UNPR pentru acest post la CNCD, a fost consilier parlamentar, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Persoanele cu Handicap şi secretar de stat în 2001-2003 în Guvernul Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici