Ploaia îngreunează circulaţia în Capitală. Pasajul Unirii a fost închis timp mai multe ore

Pasajul Unirii din Capitală a fost inundat în urma ploii, ambele sensuri de mers fiind închise, în noaptea de joi spre vineri, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

1151 afișări
Imaginea articolului Ploaia îngreunează circulaţia în Capitală. Pasajul Unirii a fost închis timp mai multe ore

Ploaia îngreunează circulaţia în Capitală. Pasajul Unirii a fost închis timp mai multe ore (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Pasajul Unirii a fost redeschis traficului rutier, după ce pompierii au intervenit timp de mai multe ore pentru a scoate apa acumulată.

Pasajul s-a inundat după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă.

Până la deschiderea Pasajului Unirii, şoferii au putut circula pe deasupra pasajului sau pe rutele alternative. 

Din cauza ploii, circulaţia este aglomerată în zona centrală a Capitalei, a precizat Brigada Rutieră.

Totodată, în zona Halei Traian şi în intersecţiile Şoseaua Iancului cu Şoseaua Pantelimon şi Şoseaua Mihai Bravu cu Bulevardul Decebal semafoarele sunt defecte, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici