Ploaie torenţială puternică la Reşiţa. În câteva minute a inundat oraşul | FOTO, VIDEO

Inundaţii puternice au fost înregistrate în toate zonele din oraşul Reşiţa, iar o alunecare de teren a afectat două gospodării. Intervin în teren peste 40 de pompieri militari.

2120 afișări
Imaginea articolului Ploaie torenţială puternică la Reşiţa. În câteva minute a inundat oraşul | FOTO, VIDEO

Ploaie torenţială puternică la Reşiţa. În câteva minute a inundat oraşul

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, în urma unor ploi puternice, marţi au fost înregistrate inundaţii în toate zonele din oraşul Reşiţa.

Astfel, au fost afectate mai multe curţi, beciuri şi anexe gospodăreşti.

De asemenea, mai multe străzi au fost inundate din cauza cantităţilor mari de apă.

"Sunt cel puţin 15 străzi afectate de inundaţii în oraşul Reşiţa. Intervin în teren peste 40 de pompieri militari pentru degajarea apei", au arătat reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Totodată, pe str. Canalului din Reşiţa s-a produs o alunecare de teren care a afectat un număr de două gospodării.

Judeţul Caraş-Severin s-a aflat, marţi, sub cod galben de ploi, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici