PMB cere Guvernului administrarea Mausoleului din Parcul Carol pentru reabilitare

Consilierii generali au aprobat, joi, înaintarea unei cereri către Guvern pentru trecerea în administrarea directă a PMB a Mausoleului „Memorialul Eroilor Neamului” din Parcul Carol. Primăria ar urma să-l reabiliteze ca apoi să-l redea publicului.

104 afișări
Imaginea articolului PMB cere Guvernului administrarea Mausoleului din Parcul Carol pentru reabilitare

PMB cere Guvernului administrarea Mausoleului din Parcul Carol pentru reabilitare

„Se solicită Guvernului României emiterea unei hotărâri pentru transmiterea Mausoleului «Memorialul Eroilor Neamului» din domeniul public al statului şi din Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor din subordinea Ministerului Apărării Naţionale în domenul public al municipalităţii, precum şi declararea acestuia din bun de interes public naţional în bun de interes public local”, se arată în proiectul de hotărâre aprobat în şedinţa de joi.

Potrivit proiectului, după ce va fi transmis în administrarea Muncipalităţii, mausoleul ar urma să intre într-un proces de reabilitare, pe o perioadă de maximum trei ani, apoi să fie deschis publicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici