PMB prelungeşte, la cerere, perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

Primăria Capitalei prelungeşte până pe 20 august 2017 perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă" ca urmare a solicitărilor venite din partea bucureştenilor, anunţă instituţia condusă de Gabriela Firea.

419 afișări
Imaginea articolului PMB prelungeşte, la cerere, perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

PMB prelungeşte, la cerere, perioada de înscriere la concursul "Cea mai frumoasă faţadă"

"Pentru a oferi posibilitatea tuturor bucureştenilor să participe la competiţie şi pentru a le pune la dispoziţie timpul necesar pentru amenajarea unui număr cât mai mare de spaţii, lucrările din concurs pot fi
votate de cetăţeni în perioada 21 – 23 august 2017. Vizitele pe teren ale juriului şi perioada de jurizare vor avea loc între 21 şi 31 august. Câştigătorii vor fi anunţati pe 8 septembrie 2017, premiile fiind în valoare totală de 214.000 lei", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, remis duminică MEDIAFAX.

Competiţia este structurată pe trei secţiuni: "Cea mai frumoasă faţadă", "Cel mai frumos balcon" şi "Cea mai frumoasă gradină".

Potrivit regulamentului concursului, se poate înscrie în concurs orice persoană fizică care a implinit vârsta de 18 ani, asociaţiile de proprietari, asociaţiile de locatari, persoanele fizice autorizate, asociaţiile, fundaţiile şi instituţiile publice, altele decât cele din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, precum şi societăţile comerciale. De asemenea, participanţii, fie că sunt persoane fizice sau juridice, trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, una dintre acestea stipulând că trebuie să fie proprietari sau să aibă drept de folosinţă asupra imobilului care face obiectul amenajării.

În cazul persoanelor juridice acestea trebuie, de asemenea, să aibă adresa-sediul principal sau secundar pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti, să fie persoană fizică autorizată, respectiv persoană juridică înfiinţată în conformitate cu prevederile legale în vigoare şi să-şi fi îndeplinit obligatiile cu privire la plata contribuţiilor la bugetul de stat consolidate şi la bugetul local sau plata altor taxe în conformitate
cu prevederile legale în vigoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici