PNL şi USR se ameninţă cu instanţa la Iaşi, după ce Chirica şi Chichirău s-au luptat la alegeri

Scandalul dintre PNL şi USR ia amploare la Iaşi. Primarul ales Mihai Chirica o ameninţă cu instanţa pe Cosette Chichirău, pe care o acuză că „nu a făcut nimic” în ultimii patru ani în Parlament. „Minţiţi în continuare despre mele, care nu există”, îi transmite edilul deputatei USR.

1472 afișări
Imaginea articolului PNL şi USR se ameninţă cu instanţa la Iaşi, după ce Chirica şi Chichirău s-au luptat la alegeri

PNL şi USR se ameninţă cu instanţa la Iaşi, după ce Chirica şi Chichirău s-au luptat la alegeri

Primarul ales al oraşului Iaşi, Mihai Chirica, o acuză, miercuri seara, într-o postare pe Facebook, pe contracandidata lui Cosette Chichirău că nu a făcut nimic în Parlament pentru ieşeni.

„Sincer, credeam că pot discuta cu o persoană responsabilă, care ştie să piardă, care acceptă rezultatul unui scrutin şi care se poate detaşa de ura viscerală demonstrată în campania electorală. Dragă doamnă deputat Cosette Paula Chichirău, vreau să vă reamintesc că în cei patru ani în care eu am muncit pentru ieşeni, dumneavoastră aţi cheltuit banii publici ai românilor în Parlament. Şi asta pentru că nu aţi făcut nimic, nimic pentru ieşeni şi nimic pentru români. Mai mult, aţi votat şi încă mai susţineţi că Moldovei nu-i trebuie autostradă, infrastructură, nu-i trebuie dezvoltare. Trebuie să murim în sărăcie pe mâna unor parlamentari incompetenţi”, a scris edilul pe reţeaua de socializare.

Acesta o ameninţă de Cosette Chichirău cu instanţa.

„Dar, dacă tot veni vorba despre averea mea, vreau să vă comunic că tot ceea ce deţin este în declaraţia mea de avere. Că minţiţi în continuare despre <vilele> mele, care nu există, otrăvită fiind de un neînsemnat jurnalist căruia nu i-am dat ce mi-a cerut. Şi apropo, dacă tot aţi afirmat acestea, o să vă cer în instanţă să-mi arătaţi unde este adevărul. Am suportat mizeriile dumneavoastră pentru că nu e corect să loveşti într-o doamnă. Dar dacă tot susţinem că adevărul este o valoare supremă a omenirii, haideţi să-l susţinem în instanţă”, susţine Mihai Chirica.

Deputatul Cosette Chichirău susţine, tot într-o postare publicată miercuri seara pe Facebook, că primarul şi cei din jurul lui au o singură suferinţă: „nu mai pot da tunuri imobiliare”.

„Pesedistul Mihai Chirica ne imploră să-i devenim complici, nu parteneri. Primarul şi cei din jurul lui au de fapt o singură suferinţă: nu mai pot da tunuri pe bandă rulantă. Potrivit legii, proiectele de patrimoniu – de exemplu schimburile de terenuri – au nevoie de votul a două treimi din consilieri. După votul de duminică, Mihai Chirica nu mai are o astfel de majoritate. USR PLUS are 9 din 27 de consilieri, în timp ce PNL are doar 11. (...) Aceasta este explicaţia mărului otrăvit pe care mi-l întinde acum Mihai Chirica. (...) Nu avem nevoie de alianţe, acorduri şi înţelegeri de culise ca să votăm proiectele bune. Dar nu vom fi niciodată complicii lui Mihai Chirica! Nu vom fi nici maşinăria lui de vot şi nici marionetele mafiei imobiliare din Iaşi”, a scris pe reţeaua de socializare deputatul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici