PNRR va trece prin Parlament ca gâsca prin apă: fără nicio dezbatere , fără niciun vot

  • Florin Cîţu a decis să prezinte PNRR-ul în Parlament, dar nu va cere votul plenului
  • Florin Cîţu: ‘’Nu este nevoie de un vot, nu este nevoie de o dezbatere!’’
  • Marcel Ciolacu a anunţat că a fost contactat de premier pentru a cere ajutor
333 afișări
Imaginea articolului PNRR va trece prin Parlament ca gâsca prin apă: fără nicio dezbatere , fără niciun vot

PNRR va trece prin Parlament ca gâsca prin apă: fără nicio dezbatere , fără niciun vot

Florin Cîţu se joacă de-a “alba-neagra“ cu PNRR-ul. Deşi este o cutumă la nivel european ca proiectul să treacă de parlament prin vot, premierul român spune că se va duce acolo doar ca să îl citească.

Când a fost întrebat care este motivul, acesta a răspuns simplu: nu este nevoie!

„PNRR-ul nu are de ce să treacă prin Parlament, este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem să îl facem este să prezentăm românilor, în Parlamentul României, în forul legislativ al României, PNRR. Este lucrul pe care putem să îl facem, dar nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de un vot, nu este nevoie de o dezbatere”, a spus Cîţu. 

Deşi premierul nu crede că este cazul ca PNRR să treacă prin Parlament, acesta vrea ajutor din partea PSD-ului.

„Am avut o discuţie telefonică cu primul ministru să ne facem să avem săptămâna viitoare o întâlnire să stabilim principiile şi mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.”, a spus Ciolacu. 

Marcel Ciolacu a anunţat cu surle şi trâmbiţe că a fost sunat de premier, pentru a cere sprijin.

Întrebat cine a iniţiat apelul, Marcel Ciolacu a spus că prim ministrul României. „Era şi greu să sun eu. Totuşi noi suntem în opoziţie. O să-i propun prim ministrului să-i punem la dispoziţie pe toţi specialiştii partidului social democrat”, a precizat liderul PSD. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici