Podul Calafat Vidin se închide de la ora 13.00 până la 15.00 pentru reparaţii/ Circulaţia va fi întreruptă şi joi

Podul Calafat Vidin se închide, luni, de la ora 13.00 până la 15.00, pentru lucrări de reparaţii. Circulaţia va fi întreruptă şi joi, între orele 13.00 - 15.00, maşinile urmând să fie oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat.

160 afișări
Imaginea articolului Podul Calafat Vidin se închide de la ora 13.00 până la 15.00 pentru reparaţii/ Circulaţia va fi întreruptă şi joi

Podul Calafat Vidin se închide de la ora 13.00 până la 15.00 pentru reparaţii

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că luni, între orele 13:00 – 15:00 şi joi, între orele 13:00 – 15:00, circulaţia pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Şoferii sunt sfătuiţi să tranzitaze toate punctele de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria.

Podul Calafat-Vidin este al doilea pod peste Dunăre dintre România şi Bulgaria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici