„Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse intră în reparaţii. Intervalul în care va fi oprit traficul

  • „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse va intra de luni în reparaţii.
  • Traficul va fi oprit de luni până joi, între orele 20.00-24.00.
234 afișări
Imaginea articolului „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse intră în reparaţii. Intervalul în care va fi oprit traficul

„Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse intră în reparaţii. Intervalul în care va fi oprit traficul

„Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse va intra de luni în reparaţii. Traficul va fi oprit de luni până joi, între orele 20.00-24.00.

„În perioada 26 – 29 aprilie 2021, în intervalul orar 20.00-24.00, traficul pe <Podul Prieteniei> Giurgiu-Ruse va fi oprit în vederea realizării unor lucrări de reparaţii ale carosabilului”, a transmis luni Primăria Giurgiu.

În perioada menţionată, în afara intervalului orar anunţat, circulaţia nu va fi oprită în zona unde sunt desfăşurate lucrările, dar traficul se va realiza pe un singur sens.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă şoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomeraţiei.

Totodată, participanţilor la trafic le este recomnadată utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, care prezintă durata medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici