Poiana Braşov, arhiplină: Toate cele 4.000 de locuri de parcare, ocupate. Îndemnul autorităţilor pentru turişti

Turiştii şi braşovenii sunt îndemnaţi să folosească mijloacele de transport în comun dacă vor să ajungă în Poiana Braşov, deoarece locurile de parcare în staţiune sunt pline.

771 afișări
Imaginea articolului Poiana Braşov, arhiplină: Toate cele 4.000 de locuri de parcare, ocupate. Îndemnul autorităţilor pentru turişti

Poiana Braşov, arhiplină. Toate cele 4.000 de locuri de parcare, ocupate

„Nu mai sunt locuri de parcare în Poiana Braşov. Facem un apel la turişti şi braşoveni ca până în jurul orei 16.00 să evite să urce cu maşinile în Poiana Braşov, deoarece nu mai este niciun loc de parcare. Pot utiliza mijloacele de transport în comun, care circulă cu frecvenţă crescută”, a declarat, sâmbătă, Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Braşov.

În Poiana Braşov sunt aproximativ 4.000 de locuri de parcare, publice şi la unităţile de cazare.

Ocupate sunt inclusiv cele aproximativ 400 de locuri din parcarea supraetajată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici