Poliţia anunţă că se CIRCULĂ pe toate drumurile naţionale

Circulaţia rutieră a fost reluată, duminică seara, pe toate drumurile din ţară, care au afectate de vijelii şi furtuni puternice, iar la ora 22 nu mai era niciun drum naţional blocat sau pe care să fie impuse restricţii de trafic, potrivit IGPR.

226 afișări
Imaginea articolului Poliţia anunţă că se CIRCULĂ pe toate drumurile naţionale

Poliţia anunţă că se CIRCULĂ pe toate drumurile naţionale

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, la ora transmiterii acestei ştiri, nu mai există vreun drum naţional cu circulaţia blocată din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Totodată, poliţiştii arată că nu sunt semnalate accidente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe autostrăzile sau drumurile naţionale care tranzitează ţara.

Mai multe drumuri naţionale, îndeosebi din vestul şi centrul ţării au fost blocate de copacii care au căzut pe carosabil din cauza vijeliilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici