Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal după accidentul cu macaraua din centrul Bucureştiului

A fost deschis un dosar penal după accidentul din Capitală, unde braţul unei macarale a căzut peste o maşină şi a rănit patru persoane. Verificări în acest caz fac şi inspectorii de muncă, precum şi cei de la ICS şi ISCIR.

1236 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal după accidentul cu macaraua din centrul Bucureştiului

Poliţia Capitalei a deschis dosar penal după accidentul cu macaraua din centrul Bucureştiului

Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după accidentul care a avut loc sâmbătă pe strada Matei Millo, când braţul unei macarale a căzut peste o maşină în mers şi a rănit patru persoane.

Cercetările se fac pentru infracţiuni de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.

Verificări în acest caz fac şi specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR).

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

Un braţ dintr-o macara a căzut, sâmbătă, peste maşină aflată în mers, pe strada Matei Millo, din Sectorul 1 al Capitalei. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, între care şoferul este în stare critică, la Spitalul Universitar.

Taguri:
dosar penal,
macara,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici