Poliţia Capitalei: SIM-urile găsite pe stradă aparţin unei firme a cărei activitate a fost suspendată

Poliţia Capitalei anunţă că a fost depistat posesorul celor doi saci de cartele telefonice găsite luni pe o stradă din Bucureşti, fiind vorba despre o firmă a cărei activitate a fost suspendată.

7524 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: SIM-urile găsite pe stradă aparţin unei firme a cărei activitate a fost suspendată

Poliţia Capitalei: SIM-urile găsite pe stradă aparţin unei firme a cărei activitate a fost suspendată

"Din primele date, precum şi din corespondenţa cu administratorul firmei, în prezent aflat în afara României, a rezultat că SIM-urile în cauză ar fi fost utilizate de societatea comercială prestatoare de servicii în comunicaţii, iar ulterior suspendării activităţii acesteia, în urmă cu aproximativ 3 ani, au fost depozitate în imobilul în care a funcţionat punctul de lucru. În urma lucrărilor de renovare declanşate în locaţie, sacii ce conţineau cartelele telefonice au fost aruncaţi împreună cu resturile de materiale de construcţii", transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au trimis solicitări către companiile de telefonie pentru a se stabili situaţia actuală a cartelelor găsite.

"Administratorul societăţii a transmis parte din documentele privind achiziţionarea SIM urilor, urmând să pună la dispoziţia poliţiştilor şi restul documentaţiei", potrivit poliţiştilor.

Datele au fost strânse după ce luni un bărbat a anunţat la 112 că pe o stradă de pe raza sectorului 1 a găsit mai mulţi saci conţinând cartele telefonice (sim-uri).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici