Poliţia Capitalei: Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii de imobilizare a doi bărbaţi

  • Un poliţist a fost rănit, în noaptea de joi spre vineri
  • Alături de alţi colegi, acesta a intervenit pentru imobilizarea a doi bărbaţi, care au tulburat ordinea şi liniştea publică în sectorul 1, a anunţat Poliţia Capitalei.
194 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii de imobilizare a doi bărbaţi

Poliţia Capitalei: Un poliţist a fost rănit în timpul unei intervenţii de imobilizare a doi bărbaţi

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 mai multe persoane tulbură liniştea publică.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie care au identificat doi bărbaţi de 31 şi 40 de ani.

Un poliţist a fost rănit uşor în timpul intervenţiei.

„La momentul legitimării bărbaţii au devenit agresivi fizic şi verbal la adresa poliţiştilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un poliţist a fost rănit uşor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri şi sunt cercetaţi pentru ultraj.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări prin structura de control intern cu privire la modul de intervenţie a poliţiştilor.

Poliţia Capitalei a anunţat că bărbatul de 31 de ani a fost transportat, pentru o evaluare medicală, la o unitate sanitară, după ce a acuzat probleme medicale.

De asemenea, a fost solicitat echipaj de prim ajutor şi pentru poliţistul care a fost rănit la nivelul braţului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţist,
rănit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici