Poliţia de Frontieră: Captură record de ţigări la Bechet. Peste 162.000 de pachete erau ascunse

  • Captură record de ţigări a Poliţiei de Frontieră la Bechet, judeţul Dolj.
  • Peste 162.000 de pachete de ţigări erau ascunse într-un camion.
  • Camionul transporta cărămidă din Grecia.
357 afișări
Imaginea articolului Poliţia de Frontieră: Captură record de ţigări la Bechet. Peste 162.000 de pachete erau ascunse

Foto: Mediafax

Peste 162.000 de pachete de ţigări au fost găsite ascunse într-un camion care a intrat în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj. Acesta transporta cărămidă din Grecia.

Poliţia de Frontieră anunţă că în urma controlului, s-a descoperit în compartimentul marfă al camionului, un perete fals în spatele căruia erau depozitate mai multe cutii ce conţineau ţigări.

Poliţiştii susţin că este vorba de o captură record de ţigări înregistrată în acest an, valoarea acesteia depăşind 2,4 milioane de lei.

Şoferul a declarat că este angajatul firmei care deţine camionul şi nu are cunoştinţă despre marfa ascunsă în interiorul acestuia.

Ţigările au fost confiscate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici