Poliţia din Chişinău a elucidat misterul „atacului cu slănină”. Bărbatul a vrut să se răzbune

  • Un bărbat din Chişinău, care a aruncat cu două pachete învelite cu hârtie şi legate cu bandă adezivă într-un magazin, a vrut să se răzbune
  • Acestuia nu i s-a permis să cumpere un telefon cu credit
  • Poliţia din capitala Republicii Moldova a arătat că în pachete era slănină
1467 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Chişinău a elucidat misterul „atacului cu slănină”. Bărbatul a vrut să se răzbune

Poliţia din Chişinău a elucidat misterul „atacului cu slănină”. Bărbatul a vrut să se răzbune

Evenimentul s-a petrecut la finalul lunii ianuarie în sectorul Rîşcani, din Chişinău.

„Bărbatul este documentat prin prisma art. 354 a Codului contravenţional <Huliganism>, iar conform legislaţiei acesta riscă o amendă de la 300 la 1.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 ore”, a explicat un comunicat al poliţiei.

Bărbatul a recunoscut că el a aruncat pachetele cu slănină în magazin după ce i s-a refuzat un credit pentru achiziţionarea unui telefon mobil.

Poliţiştii, pompierii şi detaşamentul Bombteh au răspuns apelului făcut de cei din magazin după ce bărbatul a aruncat două pachete învelite în hârtie şi legate cu bandă adezivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici