Poliţia locală pierde teritoriu! Nu a trecut mult timp de când maşinile Poliţiei Române şi-au schimbat lookul

  • Unii încă se întreabă cu ce se ocupă, de fapt, poliţiştii locali
  • Sunt români care ar vota pentru desfiinţarea Poliţiei Locale.
  • „Singurii care au studii de specialitate sunt poliţiştii din Poliţia Română” – Oana Bîzgan
  • În medie, sunt în jur de 300 de poliţişti locali în fiecare sector al Capitalei
17584 afișări
Imaginea articolului Poliţia locală pierde teritoriu! Nu a trecut mult timp de când maşinile Poliţiei Române şi-au schimbat lookul

Poliţia locală pierde teritoriu! Nu a trecut mult timp de când maşinile Poliţiei Române şi-au schimbat lookul

Nu a trecut mult timp de când maşinile Poliţiei Române şi-au schimbat lookul. Unul din motive? Pentru a nu mai fi confundată cu Poliţia Locală. Chiar şi aşa, nu sunt puţini cei care ar vota pentru desfiinţarea Poliţiei Locale şi revenirea lor la denumirea de “gardian public”.  

„Poliţia locală nu îşi dovedeşte cu nimic utilitatea. Nu am încredere în oamenii ăştia. Îşi primesc banii degeaba. Aţi văzut câte incidente se întâmplă pe stradă, dar ei ce fac? Stau acolo undeva unul lângă altul şi nimic…”, este părerea Oanei Bîzgan. 

De facto, Politia Romana este cea care trateaza toate situatiile de violenta si de siguranţă a cetateanului. Politia locala trebuie sa se intoarca la situatiile pe care le trata inainte sa fie infiintata adica paza si siguranta obiesctivelor si institutiilor publice

Cosmin Andreica, lider sindicat Europol, crede că însăşi denumirea de poliţist duce la confuzie. 

„Exact cuvântul care creează confuzie este cuvântul poliţie sau poliţist... nu putem vorbi şi nu putem accepta bătaia de joc la adresa istoriei Poliţiei Române, care are această denumire, anul viitor va face 200 de ani această instituţie, pe când Poliţia Locală a fost înfiinţată în 2010”, consideră Cosmin Andreica, lider sindicat Europol.

„Nu e deloc nici moral, nici legal, să ai competenţe extrem de mici şi salariu extrem de mare”, spune Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici