Poliţia Română se plimbă cu maşini electrice. Autonomia asigură patrula pentru două schimburi

Poliţia Locală Sector 6 Bucureşti a scos pe stradă primele autoturisme electrice.

4283 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română se plimbă cu maşini electrice. Autonomia asigură patrula pentru două schimburi

Poliţia Română se plimbă cu maşini electrice

Poliţiştii locali de la Sectorul 6 patrulează de astăzi, 18 ianuarie, şi cu maşini electrice. Şapte autoturisme marca Renault Zoe şi un Renault Traffic (microbuz 8+1 locuri) au intrat în dotarea Direcţiei Generale de Poliţie Locală (DGPL) Sector 6.

Au o autonomie de 400 de kilometri, ceea ce înseamnă că pot asigura patrula şi intervenţia pentru două schimburi.

Preţul pentru Renault Zoe este de 17.800 de euro, fără TVA, iar pentru modelul Renault Traffic de 24.000 de euro.

În aceşti bani sunt incluse adaptările speciale şi cele două staţii de încărcare wallbox, aflate în curtea DGPL Sector 6.

Preţul este obţinut prin participare la Programul Remat Rabla Plus, prin care s-au obţinut ecotichete în valoare de 10.000 euro pentru fiecare maşină nou achiziţionată.

Caracteristicile autoturismelor Renault Zoe:
- Emisii Co2 = 0
- NOx si microparticule = 0
- Poluare fonică = 0
- Costuri de carburant =0
- Autovehicule cu specific urban, mici, agile si performante
- Autonomie = 300 km.

Opt maşini vechi, cu grad ridicat de poluare, au fost date deja la RABLA şi vor urma şi altele. Parcul auto al Poliţiei Locale Sector 6 este de 50 de maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici