Poliţia sârbă confirmă reţinerea lui Sebastian Ghiţă, în baza unui mandat internaţional

Poliţia sârbă confrmă reţinerea fostului parlamentar Sebastian Ghiţă, despre care anunţă că este suspectat de infracţiuni de şantaj, mită, trafic de influenţă, spălarea banilor şi divulgarea de informaţii confidenţiale.

222 afișări
Imaginea articolului Poliţia sârbă confirmă reţinerea lui Sebastian Ghiţă, în baza unui mandat internaţional

Poliţia sârbă confirmă reţinerea lui Sebastian Ghiţă

Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei sârbe, Sebastian Ghiţă, în vârstă de 39 de ani, a fost reţinut în baza unui mandat internaţional.

Sursa citată menţionează că fostul parlamentar este suspectat de infracţiuni de şantaj, mită, trafic de influenţă, spălarea banilor şi divulgarea de informaţii confidenţiale.

Sebastian Ghiţă a fost prins în noaptea de joi spre vineri pe străzile din Belgrad. La verificări a prezentat documentele slovene false. Alături de el se afla şi fratele său. Ghiţă a dispărut în urmă cu patru luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici