Poliţia thailandeză a arestat un presupus rege chinez al jocurilor ilegale de noroc

Un fugar chinez căutat de Beijing pentru că ar fi condus operaţiuni ilegale de jocuri de noroc online a fost prins în Thailanda şi va fi extrădat în curând în China, a declarat, luni, poliţia pentru Reuters.

369 afișări
Imaginea articolului Poliţia thailandeză a arestat un presupus rege chinez al jocurilor ilegale de noroc

She Zhijiang, în vârstă de 40 de ani, un cetăţean chinez care deţine şi un paşaport cambodgian, a fost arestat săptămâna trecută în baza unui mandat internaţional şi a unei notificări a Interpol, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al poliţiei thailandeze, Kissana Phathanacharoen.

Potrivit publicaţiei chineze de ştiri Caixin, el a fost dat în urmărire de autorităţile chineze în 2012. Chinezul a fost implicată în operaţiuni ilegale de jocuri de noroc online în Asia de Sud-Est.

Jocurile de noroc sunt ilegale în China continentală, iar operatorii de jocuri de noroc online, care vizează în principal jucătorii chinezi, au înflorit în Asia de Sud-Est în ultimii ani.

Potrivit rapoartelor mass-media, She este preşedintele Yatai International Holdings Group, care a făcut investiţii în domeniul jocurilor de noroc în Cambodgia, Filipine şi, cel mai recent, a dezvoltat cazinoul, complexul de divertisment şi turism în valoare de 15 miliarde de dolari din statul Kayin din Myanmar, numit Shwe Kokko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici