Poliţist bătut de un bărbat care nu a vrut să se legitimeze

  • Un poliţist local din Mureş a fost agresat fizic de un bărbat
  • Agresorul s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile
  • Poliţistul va avea nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale
2935 afișări
Imaginea articolului Poliţist bătut de un bărbat care nu a vrut să se legitimeze

Poliţist bătut de un bărbat care nu a vrut să se legitimeze. S-a întâmplat în judeţul Mureş

Un poliţist local din judeţul Mureş a fost agresat fizic de un bărbat pe care îl oprise pentru a-l legitima. Conform Ordonanţei Militare în vigoare, cetăţenii nu au voie să meargă pe stradă fără un motiv clar ce ţine de deplasarea către locul de muncă, către un magazin de la care să-şi procure strictul necesar ori pentru alte urgenţe.
 
Potrivit Pachetului de pe lângă Tribunalul Mureş, procurorii de la Luduş au întocmit un dosar de cercetare pentru ultraj. Poliţistul în cauza are nevoie de aproximativ 9 zile de îngrijiri medicale, arată comunicatul.
 
Pe numele agresorului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici