Poliţist de la BCCO Constanţa, în stare gravă după ce s-ar fi împuşcat în cap

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa a ajuns în stare gravă la spital, duminică după-amiază, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare.

2079 afișări
Imaginea articolului Poliţist de la BCCO Constanţa, în stare gravă după ce s-ar fi împuşcat în cap

Poliţist de la BCCO Constanţa, în stare gravă după ce s-ar fi împuşcat în cap (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în apartamentul în care locuieşte, situat pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, în stare foarte gravă.

Poliţistul are 24 de ani şi lucrează la BCCO Constanţa de anul trecut, spun sursele citate.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanţa.

Procurorii spun că, duminică după-amiază, el a luat pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanţa.

Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost internat în stare gravă.

Poliţistul locuia de o lună în apartamentul respectiv, cu chirie, el nefiind originar din Constanţa.

Anchetatorii spun că deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, nefiind găsit vreun bilet care să îl explice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici